06 24213292 info@briska.nl

Bedankt hacker dat je mijn website was binnengedrongen.  Dat gaf me nog net het duwtje m’n website echt te gaan vernieuwen ?.  Al m’n blogs kwijt, maar ik begin gewoon lekker opnieuw. Een nieuwe look, een nieuw logo en een gegroeide missie en visie waar ik ten diepste in geloof en achter sta: ontspan de wereld, begin bij jezelf. Heerlijk!

Als iedereen toch leert hoe die zichzelf kan helpen als het leven op een of andere manier lastig is. Wanneer er onrust, spanningen, stress of conflicten zijn je deze zelf kan ontspannen. Dan gaat de communicatie met anderen ook een stuk soepeler. En het leukste hiervan is, dat als je dit pad echt kiest je ook steeds dichter komt bij je werkelijk bent en wat je echt wilt doen in het hier nu en in al je levensgebieden.

Vandaar ook mijn logo gebaseerd op een Unalome. Dit is een teken dat staat voor het pad dat elk persoon aflegt tijdens zijn of haar leven. Dit pad kan recht zijn of met bochten en gevuld met stress, angst, geluk en liefde. Het begint in het centrum van de spiraal, wat je kan zien als het punt waarin we gevangen zijn in onze angsten en zwakheden. Met verloop van de tijd en het afleggen van de weg, wordt de geest helder en kan men zichzelf bevrijden. Het puntje dat zich boven aan de lijn bevindt staat voor verlichting. Ik noem het liever ‘bevrijding’ en bewandel het pad van zelfbevrijding voor mezelf en anderen.

Bedankt aan al mijn leermeesters die mij op dit pad hebben geholpen en nog helpen. Ik geef het graag door.

Ps. Als je ergens op stuit in de site en je denkt ‘ik mis iets’. Dat kan kloppen: work in progress ?. Ik heb er zin in

Heb je een vraag neem dan gerust contact met me. Hier kan je ook aangeven dat je op de hoogte wilt blijven.