06 24213292 info@briska.nl

Zelfbegeleiding

ontspan de wereld, begin bij jezelf

Welke vorm van zelfbegeleiding ben jij geneigd om toe te passen op jezelf?

Ben jij te streng voor jezelf of geneigd je kop in het zand te steken. Misschien ben je niet zo blij met jezelf als je in de spiegel kijkt. Geef je jezelf wel eens een schouderklopje? Of vind dat dat niet kan, omdat je jezelf dan als arrogant ervaart. In het laatste geval ben je hoogst waarschijnlijk ook niet zo goed in het ontvangen van complimenten van anderen.

 

 

Wat is er aan de hand?

 

Je hebt in ieder geval een minder gevoel van zelfvertrouwen, een te laag zelfbeeld. Je zit jezelf op je huid, dat je beter, anders mooier zou moeten zijn of doen. Dan wordt het hoog tijd dat jij jezelf een cadeautje gaat geven! Je kan namelijk jezelf echt leren om vriendelijker te worden voor jezelf. 

Wil jij zelfvertrouwen doen of zelfvertrouwen zijn? Ontdek het programma “Nu ben ik aan de beurt!” bij Briska’s onderneming www.centrumvoorzelfvertouwen.nl . 

Hier vind je antwoorden op de weg naar innerlijke rust, kracht en wijsheid. 

De kern van dit werk is dat je leert hoe je zelfliefde kan toepassen, zodat je kan groeien in jouw zelfacceptatie, zelfvertrouwen, zelfleiderschap en zelfrealisatie. Zonder dat je egoïstisch, asociaal of arrogant wordt en je juist makkelijker kan verbinden met anderen en meer kan aanvaarden dat ze zijn zoals ze zijn. 

 

Wil je er nu nog iets meer gevoel bij krijgen, lees dan alvast iets over Zelfleiderschap en over mij en mijn visie.

 

Paradoxen van het leven

We willen vooruit en staan op de rem.

We willen uniek zijn en erbij horen.

We willen gezien worden en laten ons niet zien.